Esküvő

Az Eznempiskóta! Desszertműhely csapata arra törekszik, hogy az esküvődön a torta pont olyan legyen, amilyet Te megálmodtál! Kívül-belül tökéletes legyen: kiváló alapanyagokból készítjük az összes finomságot, pont olyan gondossággal, ahogyan a saját asztalunkra tennénk és ugyanilyen nagy gondot fordítunk arra, hogy ez a minőség összhangban legyen a kinézetével is! Tortaválasztékunkat itt megnézheted:

Figuráink, cukorvirágaink egyesével, kézzel készülnek, a dekorációt külön Neked tervezzük! Lehet merészet álmodni, bátran kérni, kérdezni, igyekszünk minden kívánságot teljesíteni. 

Torták mellett készítünk desszertasztalokat is: makaron, cupcake, cake pop - és minden amitől a desszertasztal gyönyörű és ínycsiklandozó lesz. Vállaljuk klasszikus sós és édes aprósütemények készítését is, pont úgy, ahogyan a szüleinktől tanultuk, hagyományos receptek alapján.

Szállítási információk: 

Esküvői tortáinkat mi magunk szállítjuk, természetesen hűtve és a legnagyobb odafigyeléssel, hogy pont olyan tökéletesen érjen a Nagy Napotok helyszínére, ahogyan megálmodtátok! 

A távolság számításához mindig Vecsés és a rendezvény helyszínének kétszeresét kell figyelembe venni, maximális távolság 300 km! 

Szállítási díj: 100 km- ig 70 ft/km, 200 km-ig 100 ft/km, 300 km-ig 150 ft/km. A szállítási díj nem tartalmazza a helyszíni dekoráció elkészítését, amennyiben erre van szükség, kérj egyedi árajánlatot! 

Vecsésen belül ingyenes a szállítás! Kizárólag esküvői tortákat szállítunk ki, egyéb megrendelés szállítását nem áll módunkban vállalni!